Releases
Jordan 1 Blue Black

Release Dato: 6. marts 2021
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: 555088-134
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

”It is not about the shoes, it is about what you do in them” – Michael Jordan

Uanset om du placere dine Air Jordans på din sneaker wall eller om du gør som ”His Airness” og lader dem lyse hvert et gadehjørne op, så er der ingen tvivl om at det nyeste skud fra Jordan brand, Air Jordan 1 High University Blue, er et must-have for enhver sneakerfreak. 

Med inspiration fra Michael Jordans legendariske hvide og lyseblå college uniform fra Chapel Hill i 84’, er der her skabt en sko som er dybt stadfæstet i legendens egen historie. Bestående af ægte University Blue læder på skoens tå, ydersål, hæl og ankel, har vi her at gøre med et produkt af en høj kvalitet og en masse klassiske detaljer. Værd at bemærke er det også at skoen har et touch af den helt originale Air Jordan 1 fra 85’, hvorfor den ses at have sorte laces, den klassiske sorte swoosh, samt det ikoniske ”Air Jordan” logo i sort på skoens yderside.

Det skarpe øje vil bemærke at skoen med dens lyse farvenuancer vækker minder om de populære Air Jordan 1 High UNC Off White og Air Jordan 1 Low UNC. Var du ikke en af de heldige, der fik fingrene i en af ovenstående, og har du ikke nok grønne tal på kontoen til at købe dem til resell? Så er denne model den perfekte løsning. 

Den nye Nike Air Jordan 1 High University Blue udkommer d. 6. marts på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan læse meget mere om skoen på vores Release Kalender og holde dig opdateret med andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alle de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Raffle

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.