Releases
Jordan 1 Silver

Release Dato: 12. februar 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: CD0461-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Den populære Air Jordan 1 er af mange kendt for sine OG colorways og mere simple colorways. Alligevel har vi i de seneste par år oplevet en række mere farverige releases, hvor mange af disse stammer fra Jordans off-brand CO.JP, der hovedsageligt huserer i Japan, hvor sølvfarvede paneler har spillet en stor rolle. Sidste år udkom to CO.JP sneakers, hvor sølv spillede en vigtig rolle i skoens design. Nu forsøger Jordan-brandet sig med samme designmæssige tilgang, men denne gang er der ikke tale CO.JP-version. Derimod er der her tale om et helt normalt Jordan release, i form af den nye Nike Air Jordan 1 High Silver Toe.

Det er tydeligt at se, at formålet med den nye sølvfarvede colorway er, at give et moderne twist og friskt pust til de klassiske colorways. Helt kort, så er skoen opbygget præcis ligesom den ikoniske Bred Toe, der havde sit seneste release i 2018. Den nye colorway er nemlig også udstyret med en sort toe guard, tunge, eyestays, swoosh og ankel, samtidig med at skoens baggrund er lavet i hvidt læder. I stedet for røde paneler, finder vi sølvfarvet læderpaneler, der giver skoen et helt unikt udseende. Det er tydeligt at se anerkendelse af skoens klassiske opbygning i skoens design, men samtidig giver det sølvfarvede læder nyt liv, og skoen formår faktisk at fremstå utrolig flot og simple samtidig.

Den nye Nike Air Jordan 1 High Silver Toe udkommer den 19. februar på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Da der er tale om et release af en Jordan 1 High, forventes det, at der bliver rift om antallet. Du kan derfor øge dine chancer ved at holde dig opdateret med eventuelle ændringer og forhandlere på vores Release Kalender, hvor du selvfølgelig også kan finde andre kommende releases. Du kan også hoppe over og følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alle de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til BSTN Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.