Releases

Release Dato: 18. januar 2020
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: 555088-060

Den mani, der har omgivet Air Jordan 1-modellen i 2019, ser ud til at fortsætte ind i det nye år. Der er en lang række brandvarme nye udgaver på vej, og den første er denne Satin “Black/Gym Red” colorway, som vi allerede kunne afsløre tilbage i august.

Det er ikke første gang Air Jordan 1 lanceres i en satinudgave – det særlige materiale har indtil videre klædt en perlerække af udgaver, hvoraf flere har været eksklusivt for piger, og som alle er blevet revet væk.

Denne gang fremhæver materialet en simpel og Jordan-autentisk kombination af sorte toner og rød, som sidder på en hvid sål. Foruden satin er overdelen også udarbejdet i læder, hvilket er med til at sende tankerne hen på de originale Air Jordan 1-colorways, “Bred” og “Chicago” som også kombinerede rød, sort og hvid.

Den nye Nike Air Jordan 1 Satin “Black/Gym Red” udkommer den 18. januar, men kun i begrænset antal. Find direkte links til aktuelle forhandlere nedenfor, og besøg vores Release Kalender for flere sneaker-nyheder, mens du venter.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.