Releases
Air Jordan 1 Mid Orange

Release Dato: 2. marts 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DD6834-802
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nikes Jordan 1 er uden tvivl en af de mest alsidige sneakers. Skoen kan både bære simple colorways og de mere specielle colorways og designs, men det er dog oftest de klassiske og simple versioner, der formår at skrive sig ind i skoens historie. Et sted Nike dog stadigvæk kæmper i forhold til deres AJ1, er ved Mid-versionen. Dette stopper dem dog ikke fra at fortsætte designet, hvorfor vi nu kan se frem til den nye Nike Air Jordan 1 Mid SE Turf Orange. De første billeder af skoen udkommer allerede i oktober sidste år, men skoen har først nu fået sin officielle release dato. 

Som navnet nok indikerer, så er der brugt en orange farve på store dele af skoen, som her er lavet med udgangspunkt i det simple, OG design, de fleste Jordanfans elsker. Her er skoens baggrundspanel, ankel og tåpanel farvet hvidt, så det kan fremhæve skoens orange paneler, der dækker skoens toe guard, eyestays, flaps og heel guard. I modsætning til mange OG colorways, har man også valgt at farve tungen orange. De orange paneler på skoens overdel er dertil lavet i Nikes patenterede, blanke læder, så de fremstår mere tydelige og gør skoen mere iøjnefaldende. En detalje som begynder at komme frem på flere colorways og som er brugt her, er sorte skyggepaneler, der ligger bag ved de orange paneler og giver disse en sort kant. Derudover er swoosh-logoet lavet i sort, klassisk læder, hvor syningerne er farvet orange.

Den nye Nike Air Jordan 1 Mid SE Turf Orange udkommer den 2. marts på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan læse meget mere om skoen på vores Release Kalender og holde dig opdateret med andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alle de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.