Releases
Jordan 1 Signal Blue

Release Dato: 9. februar 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DD6834-402
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Det kan godt være, at Nike Air Jordan 1 Mid ikke er den mest populære version eller sneaker generelt. Alligevel udgiver Nike gang på gang flotte colorways og forskellige collabs, hvor vi de seneste år har set flotte collabs med Maison Chateau Rouge og general releases der hylder verdens modebyer, såsom Milano i Italien. Derfor ser Nike stadigvæk et stort potentiale i modellen, som nu kan se frem en helt ny colorway i form af den nye Nike Air Jordan 1 Mid Signal Blue.

I klassisk stil, er den nye Air Jordan 1 lavet med den blanke læder, Jordan-brandet har været med til at sætte på dagsorden blandt sneakers, og som vi senest så på Jordans Black Gold colorway. Kombination af den blanke kunstlæder og 1’erens simple, retro design er da også en succes på den nye Signal Blue, hvor skoens overdel er lavet i en kombination af blå, hvide og sorte farver. Som det gælder for mange af brandets OG colorways, så bruges den hvide farve på skoens baggrund, tåpanel og ankel, hvor den fremhæver skoens lyseblå paneler, der findes på skoens toe guard, eyestays, flaps og heel guard. Skoens OG design understøttes yderligere af et klassisk, sort swoosh-logo på skoens sider.

Designet har dog denne gang fået et lille twist i form af sorte skyggepaneler. Disse paneler ligger under de lyseblå paneler og aftegner disse, så de fremstår mere tydeligt på den hvide sko samtidig med, at giver skoen et helt unikt udseende i forhold til andre general releases vi har set.

Den nye Nike Air Jordan 1 Mid Signal Blue udkommer den 9. februar på Nikes egen hjemmeside og hos en række forhandlere. På vores Release Kalender kan du holde dig opdateret med dette og andre kommende releases i februar. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alle de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Raffle

Gå til 43Einhalb

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.