Releases
Jordan 1 Mid Blue Black

Release Dato: 19. februar 2021
Pris: 979 DKK
Produktkode: 554724-077
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Mid-versionen er for mange, den mest udskældte version, af Nikes klassiske Air Jordan 1. Alligevel forsøger Nike sig gang på gang med at lancere forskellige OG-inspirerede colorways, der bliver revet af hylderne. Så markedet må eksistere der ude og det ser ud til endnu en gang at blive forkælet med en flot colorway i form af den nye Nike Air Jordan 1 Mid Hyper Royal.

Ligesom tidligere releases, så er denne også inspireret af de gamle colorways, såsom den klassiske Royal colorway, hvor den eneste forskel er det blå panel ved skoens eyestays på den nye Mid. På den nye Hyper Royal findes de blå læderpaneler yderligere på skoens tåpanel, swoosh, heel guard og flaps, hvori der er trykket et sort Air Jordanlogo. De blå paneler er kombineret med skoens sorte læderpaneler, der dækker skoens toe guard, baggrund og ankel. I modsætning til den klassiske Royal colorway blå ydersål, er denne version udstyret med en helt sort ydersål.

Skoen, der er navnebror med en kommende Air Jordan 1 High i en afvasket colorway, er da også noget helt specielt. Med sin flotte farvekombination, er den et must-have for de mange fans af Mid-versionen, og den er uden tvivl et flot, nyt kapitel i historien om de mange Air Jordan 1 Mids, vi har set gennem tiden.

Den nye Nike Air Jordan 1 Mid Hyper Royal udkommer den 19. februar på Nikes egen hjemmeside og hos en række forhandlere. Du kan holde dig opdateret med eventuelle ændringer på dette release eller læse mere om andre kommende releases på vores Release Kalender. Du kan også klikke dig over og følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alle de seneste rygter, nyheder og alle de bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.