Upcoming
Jordan 1 Mid Green Pink

Release Dato: 12. april 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: CZ0774-300
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nike Air Jordan 1 Mid SE Dutch Green er et friskt forårspust til Air Jordan 1 kollektionen der er gaven som bliver ved med at give.

Denne model kommer mest bemærkelsesværdigt med lyserøde laces og tilhørende lyserød Air Jordan branding på skoens tunge og silhuet. Et farvevalg som sjældent er set anvendt i den lange produktportefølje af Air Jordan 1’s og et farvevalg som i den grad appellerer til både mænd og kvinder.

Udover de iøjnefaldende laces og den tilhørende branding, kommer denne sko i et lækkert og blødt læder materiale med en tilhørende gummi midsole og outsole. Skoens silhuet og overlays kommer i to forskellige grønne nuancer, en dominerende militær grøn farve, samt en creme grøn farve som afrunder skoen med et elegant finish. Den legendariske Nike swoosh kommer i sort læder og skoens midsole og outsole ses i henholdsvis hvid og militær grøn på denne forårsfriske model.

De lyserøde laces løber med overskrifterne, men samspillet mellem de to grønne farver gør denne Nike Air Jordan 1 Mid SE Dutch Green til usammenlignelig fed tilføjelse til enhver Jordan collection.

Den nye Nike Air Jordan 1 Mid SE Dutch Green udkommer d. 12. april på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan læse meget mere om skoen på vores Release Kalender og holde dig opdateret med andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alle de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud.

FORHANDLERE

NAKED
Tidspunkt: 09:00

Gå til Naked

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.