Releases
Jordan 1 Low Wolf Grey

Release Dato: 15. juli 2021
Pris: 899 DKK
Produktkode: DC0774-105
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

”Poor man’s…” som begreb har i de senere år virkelig taget og blevet et mainstay i sneakerverdenen, hvor store brands releaser et par helt unikke sneakers, der nærmest bliver umulige at få fingrene i og noget tid efter, udgiver selvsamme brand et general release, der minder meget om den førnævnte sneaker. En af de seneste eksempler herpå er Nikes Air Jordan 1 High Dark Mocha, der af mange blev sammenlignet med et design der tidligere blev udgivet i samarbejde med Travis Scott. Nu er Nike så igen ude med et lignende koncept, hvor vi kan se frem til en sneaker der minder uendeligt meget om et af sidste års helt store releases, nemlig samarbejdet med Dior.

Der er selvfølgelig tale om det forestående release af den nye Nike Air Jordan 1 Low RE Wolf Grey, der er lavet i næsten samme grå nuancer som samarbejdet med Dior. Den eneste reelle forskel er kvaliteten af materialerne og swooshet, der ikke er lavet i et tekstil prydet med Diors logo. Skoen har nemlig en helt hvid baggrund, selvfølgelig lavet i læder, og grå overliggende paneler, der også er lavet i læder. Dertil er skoen også udstyret med en lyseblå transparent ydersål, ligesom det også er set på samarbejdet med Dior.

De markante designforskelle på skoen, med undtagelse af det Dior-prydet swoosh, er at der her er tale om en nyere version af Jordan 1 Low (RE), hvor det midterste baggrundspanel er afgrænset af et polstret ankelpanel, der her er farvet i gråt, og der ikke er en heel tab med et logo på. Angående skoens Air Jordan-logo på hælen, så er det ikke broderet i hvid tråd, men derimod trykt ind i skoens grå hælpanel.

Den nye Nike Air Jordan 1 Low RE Wolf Grey udkommer den 15. juli på Nike SNKRS og hos en række udvalgte forhandlere. Da der er tale om en version der tilnærmelsesvis ligner det original collab med Dior, må det antages, at skoen bliver mere eftertragtet en andre general releases, hvorfor at du skal sidde klar på dagen og skrive dig op til så mange raffles som muligt, hvis du ønsker at få fingrene i et par. Du kan holde dig opdateret med alle forhandlere og raffles på vores Release Kalender eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her giver vi dig nemlig alle de seneste nyheder og rygter, så du aldrig går glip af en forestående release.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.