Releases
Jordan 1 Low Black Grey

Release Dato: 6. juli 2021
Pris: 899 DKK
Produktkode: 553558-040
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nok er Jordan 1 Low ikke den mest populære 1’er, men det ændrer ikke på, at Nike ofte lancerer en colorway, der går rent hjem hos sneakerelskere verden over. Der har dog været en anelse stille på det sidste, dog med undtagelse af Nikes Neutral Grey, der udkom for et par uger siden og var med længder en af de mest populære Jordan 1 Low i år. Nu, kun kort tid efter, følger Nike op på succesen med endnu en colorway, der med sit klassiske udseende, er en flot efterfølger til det foregående release.

Der er her tale om den kommende Nike Air Jordan 1 Low White Grey Black, og med sin unikke trevejs farvekombination, er det en sneaker der hører hjemme i de fleste samlinger. Overdelen er som altid lavet i læder, med undtagelse af skoens pløs der er lavet i holdbart letvægtstekstil, der har været brugt på de fleste nye Jordan Low 1’ere. Selve overdelen er lavet i en kombination af en hvid baggrund, der fremhæver de overliggende, sorte paneler, samt det grå swoosh. Udover swooshet, så bruges den grå farve også på skoens lining. Som en ekstra detalje er Jumpman-logoet på skoens tunge broderet i sølvfarvet trådet, hvilket også er tilfældet for Air Jordan-logoet på skoens hæl. Skoens overordnede design er afsluttet med en hvid mellemsål og en sort ydersål.

Den nye Nike Air Jordan 1 Low White Grey Black udkommer den 6. juli på Nikes hjemmeside og hos en håndfuld udvalgte forhandlere. På vores Release Kalender kan du holde dig opdateret med alle forhandlerne af skoen, samt finde andre kommende releases fra Nike og Jordan-brandet. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi laver fodarbejdet og giver dig alt fra de seneste nyheder og rygter til alle de bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

JD SPORTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til JD Sports

SIZE?
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Size?


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.