Releases
Jordan 1 Spades

Release Dato: 27. maj 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DJ5185-100
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Har du denne Nike Air Jordan 1 Low Spades på, så har du altid de bedste kort på hånden.

Den elegante og luksuriøse Nike Air Jordan 1 Low Spades kommer i de royale hvide, røde og guldbetonede farver som alle er med til at give denne sko et kvalitetsstempel af de helt store. I bedste kortspilsstil ses skoen at figurerer bogstaverne ”K & Q” som er en reference til ”Kings and Queens” og ses begge udført i guld som også er farven på denne models Nike Swoosh.

Skoens front og side parts kommer i rødt læder med ”paisley patterns” og skoens overlays og heel tab kommer i klassisk hvidt læder. Hvide laces og en hvid tunge med et rødt jumpman logo indsat som et spillekort runder denne sko af med bravur.

Denne Nike Air Jordan 1 Low Spades er udover at være en fantastisk gennemført sko rent designmæssigt også lidt af en historiefortæller. I Michael Jordans dage på de bonede NBA-gulve lagde han nemlig aldrig skjul på at hans favorit beskæftigelse, ved siden af basketball spillet, var et godt gammeldags slag kortspil. Derfor er denne Nike Air Jordan 1 Low Spades da også en direkte portrættering af legendens off-court hobby som giver denne sko en personlig reference til legenden bag produktet. En sko der giver dig de bedste kort på hånden og de skarpeste sneaks for fødderne.

Den nye Nike Air Jordan 1 Low Spades udkommer d. 27. maj på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan læse meget mere om skoen på vores Release Kalender og holde dig opdateret med andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alle de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.