Releases

Release Dato: 10. august 2020
Pris: 899 DKK
Produktkode: 553558-124
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

En af Jordan brands bedst sælgende modeller, Air Jordan 1 Low, er tilbage i en stilren udgave. Efter nogle lidt mere eksperimenterende udgaver såsom ”Brushstroke Swoosh”, er det amerikanske brand med den kommend Nike Air Jordan 1 Low Hyper Royal gået tilbage til et mere klassisk look. 

Sneakeren kommer med en overdel, hvor hvidt læder ligger som skoens base på panelet på midten af skoen og på sneakerens toe box. Kongeblå læder overlejringer er tilføjet ved snuden, snøresystemet og hælen. Samtidig er swoosh-logoet også prydet af den kongeblå farve, mens brandingen på den hvide pløs farvemæssigt matcher swoosh-logoet. Snørebåndene, foringen samt et broderet Air Jordan-logo på hælen er holdt i sort, som en kontrast til de hvide og blå nuancer.

Farvetemaet går igen i underdelen af skoen, hvor en hvid mellemsål og en sort ydersål fuldender sneakerens design. Så vil du allerede nu være klar til efteråret, så passer denne sneakers farvepalette perfekt til de kommende måneder.

Nike Air Jordan 1 Low Hyper Royal udkommer den 10. august. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.