Releases
Jordan 1 Low Grey

Release Dato: 6. marts 2021
Pris: 980 DKK
Produktkode: DH4269-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Efter det seneste års release frenzy med både Air Dior kollektionen, samt den for nyligt udgivne Air Jordan 1 High ´85 ”Neutral Grey”, må tidens trend siges at stå i de lysegrå nuancers tegn. Inspireret af Berlins urbane og rå bybillede, er denne stilrene Nike Air Jordan 1 Low ”Berlin Grey” endnu en viderefortolkning af den grå bølge af Jordan sneakers.

Skoen præsenterer hele tre forskellige grå farvenuancer, nemlig ”Grey Fog”, ”Smoke Grey” og ”Photon Dust”. I grå ses blandt andet en glat læderoverflade på skoens eyestays, mudguard og heel, samt et gråt mesh stykke på skoens tunge og øvre hælparti. Men det mest iøjnefaldende ved dette design, er det efterhånden ikoniske ”elephant print” på skoens overlays og swoosh. Et design som har været en signatur hos Jordan brand, siden Tinker Hatfield påførte det på de første Air Jordan 3’s tilbage i 1988, forud for Michael Jordans legendariske dunkekonkurrence til All-Star weekenden i Chicago selv samme år.

De tre forskellige grå nuancer skal, ifølge Nike, repræsenterer det udtryk og de farver, som i konstruktionen af Berlins infrastruktur, går igen over hele byen.

Skoen har også et sæt fine detaljer. Air Jordan logoet på skoens tunge er påført i læder og på skoens lacekeeper fremgår det legendariske nr. ”#23”. Ligeledes ses hælen med det ikoniske Air Jordan logo, trykt i gråt. Alt i alt, en gennemført sko som maner udtrykket ”gråt er kedeligt” godt og gevaldigt til jorden.

Den nye Nike Air Jordan 1 Low Berlin Grey udkommer d. 6. marts på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan læse meget mere om skoen på vores Release Kalender og holde dig opdateret med andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alle de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.