Releases

Release Dato: 15. august 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: DC3533-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Selvom Nike SB Dunk Low har fået en hel del opmærksomhed i 2020, så er den mest populære basketball-sneaker nok stadigvæk Air Jordan 1. Med sit tidløse design, har det været svært at gå forkert med skoen, og dette samme er gældende for den nye Nike Air Jordan 1 Low Astrograbber.

Selvom er er tale om et simpelt farvebrug på skoens overdel, i modsætning til tidligere og mere farverige colorways, er den nye 1’er alligevel en flot og elegant sko. På skoens overdel har man brugt en kombination af suede, læder og anden tekstil, der giver skoen et helt unikt udseende, sammenlignet med andre modeller. Suede er brugt på skoens toe guard og nederste eyestay-panel, og tekstil er brugt på skoens baggrund og langs skoens lining. Begge paneler er farvet i sail, ligesom skoens midtersål og tunge også er.

Læderpanelerne er derimod farvet hvide og kan findes på skoens tå, øverste eyestays og på skoens heel guard, hvor der er broderet det ikoniske Air Jordan-logo. Den hvide læder farve giver også et friskt pust, til de nedtonede sail-farvede paneler. Skoens swoosh-logo er også lavet i læder, men her sort læder, der gør det mere iøjnefaldende på skoens sider. Dertil er ydersålen også farvet helt sort, og dermed fuldendes skoens flotte design.

Simpel i sit design og sine farver, er den nye Nike Air Jordan 1 Low Astrograbber et stilrent take på den klassiske model. Skoen udkommer sammen med en White/Red colorway, den 15. august på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan holde dig opdateret med dette eller andre releases, ved løbende at følge med på vores altid opdateret Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder og meget andet fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

AFEW STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Afew Store

FOOT DISTRICT
Tidspunkt: 09:00

Gå til Foot District

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Gå til Asphaltgold

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.