Releases
Jordan 1 Low Pink Black

Release Dato: 4. maj 2021
Pris: 899 DKK
Produktkode: 553558-034
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Inspireret af den originale model fra 1985 kommer her den nye Nike Air Jordan 1 Low Arctic Orange i et stilrent look og udført i et langtidsholdbart materiale.

Nike Air Jordan 1 Low Arctic Orange er beklædt i farverne sort og en afdæmpet orange, af Nike døbt ”Arctic Orange”. Denne model kommer med ægte læder på skoens upper hvilket gør denne sko slidstærk, durabel og langtidsholdbar, samtidig med at valget af lædermateriale giver skoen et stilrent, kvalitetsbevidst og klassisk look.

Skoen kommer med et sort påsyet Air Jordan logo på hælpartiet og en solid gummiydersål der giver et fast og stabilt greb i ethvert underlag, hvad end du bruger den i aktivt eller casual øjemed. Hvad man ikke kan se på denne model er at den har en indkapslet Air-Sole som bidrager til en optimeret stødabsorbering og en bedre komfort for din fods trædepudder. Alt i alt, en klassiker som aldrig går af mode og endnu en farvekombination der tager kegler.

Den nye Nike Air Jordan 1 Low Arctic Orange udkommer d. 4. maj på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan læse meget mere om skoen på vores Release Kalender og holde dig opdateret med andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alle de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud.

[UPDATE: Muligvis udskudt på ubestemt tid]

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.