Releases

Release Dato: 16. august 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CD6578-507

Jordan Brand møder endnu engang Nike SB med udgivelsen af den nye Air Jordan 1 x Nike SB ”Lakers/Chicago”, som vi allerede har udnævnt som én af årets største Jordan-releases indtil videre i 2019.

Skoen er et nyt take på den klassiske Air Jordan 1 med en Lakers-inspireret farvekombination på overfladen. Indenunder gemmer sig dog en Bulls-inspireret farvekombination, der kommer til syne i takt med, at skoen slides ned. Dermed er modellen perfekt til skating, hvilket giver mening med Nike SB indblandet.

Den fede feature med to ’colorways’ i én giver en unik mulighed for at få sit helt eget, personlige og unikke par til samlingen, samtidig med at det gør det mindre nervepirrende at bruge skoene meget.

Air Jordan 1 x Nike SB ”Lakers/Chicago” udkommer i begrænset antal den 16. august. Vi forventer enorm efterspørgsel, hvorfor du skal sidde klar, hvis du vil have fingrene i et par. Besøg vores Release Kalender for flere nyheder, og husk at følge os på Instagram, hvor du kan tagge os eller bruge #sneakerworlddk for et feature.

FORHANDLERE – ONLINE RELEASE

NIKE STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.