Upcoming
Air Jordan 1 Suede

Release Dato: 17. april 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: 555088-402
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nike Air Jordan 1 High Hyper Royal er et stilrent og friskt pust til enhver forårsgarderobe der har plads til lidt lyse farver. Den populære og ikoniske Jordan sko kommer her med en upper der ses at præsentere både hvide og lyseblå ruskinds- og læder materialer, hvoraf den blå ”Hyper Royal” ruskindsfarve klart dominerer skoens udtryk. Den klassiske Nike swoosh ses i en afdæmpet lysegrå farve sammen med skoens outsole og collar, der sammen skaber en flot kontrast til skoens hvide Air Jordan logo, midsole, upper-parts og hvide laces. En dybere blå farve ses at skabe en yderligere flot kontrast til resten af skoen i form af Nike Air logoet på skoens tunge.

Denne sko er en mere frisk og afslappet pendant til den for nyligt udgivet Nike Air Jordan 1 High University Blue og ses i denne version at præsentere et mere råt og casual look. En sko der med sin denim-lignende lyseblå ”Hyper Royal” farve, vil gå godt i spænd med hvad som helst, når som helst og hvor som helst.

Den nye Nike Air Jordan 1 High Hyper Royal udkommer d. 17. april på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan læse meget mere om skoen på vores Release Kalender og holde dig opdateret med andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alle de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

NAKED
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Naked

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.