Releases
Jordan 1 Comfort London

Release Dato: 27. februar 2021
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: DH4268-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Selvom den ikoniske Air Jordan 1 har holdt sig godt og stadigvæk er blandt de mest eftertragtede sneakers i dag, hvis ikke den mest eftertragtede. Dette betyder dog ikke, at skoen ikke skal tilpasses eller er blevet tilpasset. I 2019 begyndte de første modeller med Nikes Zoom-teknologi udkomme og nu, i 2021, er vi så blevet introduceret til den nye Comfort-serie, vi for første gang så på et collab med fodboldklubben Paris Saint Germain. Nu slå Nike så de to koncepter sammen og introducerer os til den nye Nike Air Jordan 1 High Zoom Comfort London.

Skoen indgår i den City-pack, der hylder verdens modebyer, hvor vi også blev introduceret til den flotte Air Jordan 1 Mid Milan. I samme stil, har den nye London-colorway også fået et eksklusivt udseende, der samtidig sender tankerne tilbage på OG-colorways og design af skoen. Skoens overdel er lavet i en kombination af lyse, grå farver, hvor skoens baggrundspaneler er lavet i en sart grå. Dette fremhæver skoens toe guard, eyestays og heel guard, der også er lavet i en lys grå, men mørkere end baggrunden. Det mest iøjnefaldende ved den nye model, er swooshet, der er ikke længere er et påsyet panel, men derimod er der lavet et swoosh-formet udklip i skoens sider. Dertil er den nye Comfort-serie også udstyret med et deconstructed ankelpanel i mesh, der her er farvet i en  svag, gullig farve. Den samme gule farve bruges også på skoens midtersål og giver skoen et vintage udseende. Dertil medfølger der også et hangtag i læder, hvorpå der er trygt LDN og et swoosh-logo.

Der kan næsten ikke være nogen diskussion om, at den nye Nike Air Jordan 1 High Zoom Comfort London står som et af årets flotteste Jordan-releases. Med kombinationen af det deconstructed udseende, grå og gullige farver og skoens OG-inspiration, kan det kun siges, at skoen er veludført, flot og elegant. Skoen udkommer den 27. februar på Nike SNKRS og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan holde dig opdateret med dette og mange andre kommende releases på vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her giver vi dig løbende alle de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff

BSTN STORE
Tidspunkt: Raffle

Gå til BSTN Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.