Releases
Jordan 1 CO.JP Navy

Release Dato: 31. oktober 2020
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: DC1788-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Tilbage i juni udgav Nike en gengivelse af den klassiske sølvfarvede Air Jordan 1 CO.JP, der for første gang udkom i Japan i 2001, og dengang i et meget begrænset antal, kun 2.001 stk. Det var dog ikke den eneste Japan-exclusive colorway der relasede dengang, og nu vender endnu en af skoene fra den klassiske kollektion tilbage, nemlig Nike Air Jordan 1 High OG CO.JP ”Midnight Navy”.

Sammenlignet med modellen fra 2001, der også kun udkom i 3.000 eksemplarer, er der ikke lavet nogen bemærkelsesværdige ændringer, og skoen står præcis som den nu 19 år gamle colorway. Selve skoens overdel er lavet i en kombination en suede og hvid læder, der skaber en klar kontrast på skoens overdel. Kontrasten bliver endnu mere tydelig med farver, hvor læderet, der er brugt på skoens baggrund, er helt hvidt. Det hvide læder bruges yderligere på skoens tå, tunge og ankelpanel. Den hvide farve fremhæver dermed skoens paneler lavet i suede, som ligesom den originale version er farvet i den mørkeblå Midnight Navy. Skoens suedepaneler er at finde på skoens toe guard, eyestays, flaps, lining og heel guard. Derudover er skoen blevet udstyret med en hvid midtersål og en ydersål farvet i Midnight Navy.

Et af kendetegnene ved Nike Jordans CO.JP modeller er sølvfarverne, der er et gennemgående element i skoenes design. Derfor er denne colorway også blevet udstyret med et swoosh-logo i sølvfarvet læder, samtidig med at skoens Air Jordan-logo på dens flaps er lavet i sølvfarvet TPU. Inde i skoen er der også lavet en reference til skoens historie, hvor indersålen er blevet prydet med et Jumpman-logo og skriften ”CO.JP”.

Den nye Nike Air Jordan 1 High OG CO.JP ”Midnight Navy” udkommer den 31. oktober på Nike SNKRS og hos en række udvalgte forhandlere. Som det ofte er gældende når en ny Air Jordan 1 releaser, så forventes der også at blive rift om denne version. For at øge dine chancer kan du løbende holde dig opdateret på potentielle ændringer og andet, på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, rygter og andet spændende content fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff

AFEW STORE
Tidspunkt: Raffle

Gå til Afew Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Gå til Asphaltgold


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.