Releases
Jordan 1 85 White Grey

Release Dato: 10. februar 2021
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: BQ4422-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Air Jordan 1 rider lige nu på en massiv bølge af hype og popularitet, og den bølge ser ud til at fortsætte langt ind i 2021. Med en række opsigtsvækkende udgivelser på vej – blandt andet en 2.0 udgave af Air Jordan 1 Retro High “Shadow” og en ny “Canary Yellow” udgave af Off-White x Air Jordan 1 – er der nok at glæde sig til (og, på den anden side, også nok blive skuffet over ikke at få fat i). Men den måske største nyhed er relanceringen af den originale Air Jordan 1 High “Neutral Grey” – også kaldt “Natural Grey” – som ikke har været forhandlet siden den originale udgivelse i 1985.

Air Jordan 1 High “Neutral Grey” udkommer i en ambitiøs 85-udgave. Det vil sige, dens design adskiller sig fra tidens andre Air Jordan 1’s ved at imitere det originale design med meget stor præcision – lige fra formen til materialerne. Sidste år så vi et lignende 85-release i form af Air Jordan 1 High “Varsity Red”. Fælles for begge 85-releases er deres enorme eksklusivitet, og den nye Air Jordan 1 High 85 “Neutral Grey” udkommer kun i 23.000 eksemplarer, hvilket naturligvis er en reference til Michael Jordans trøjenummer hos Chicago Bulls.

Air Jordan 1 High 85 “Neutral Grey” udkommer hos Nike d. 10. februar, og allerede nu kan du sætte en reminder på siden for at blive notificeret, når du kan tilmelde dig lodtrækningen. Brug direkte link nedenfor eller find dem i SNKRS-appen nu og find flere Nike-nyheder i vores Release Kalender.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.