Releases

Release Dato: 11. juli 2020
Pris: 1.100 DKK
Produktkode: FW7577
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Jonah Hill har længe været en selvproklameret mode- og sneakerelsker, og det er på ingen måde en hemmelighed, at hans yndlingsbrand længe har været adidas. Derfor kom det ikke som den helt store overraskelse, da rygterne om et potentielt samarbejde begyndte at florere. Rygter blev så bekræftet tilbage i januar, og efter nogle måneders ventetid med spekulationer og enkelte sneak peeks, er der endelig kommet en officiel releasedato for Jonah Hill x adidas Superstar White Black.

Superstar-samarbejdet mellem Jonah Hill og adidas, kan ved første øjekast ligne en helt almindelig hvid sneaker, men dette er langt fra virkeligheden, og man har virkelig haft sans for detaljerne. For at starte et sted, så er det eneste, i grove træk, oprindelige der er tilbage på skoen, dens off-white ydersål og det hvide læder brugt på skoens overdel.

Men her stopper det så også, da resten af skoen er fyldt med lækre detaljer. Ved skoens tå er der i stedet for gummi anvendt et blankt læderlignende materiale, i samme off-white farve som sålen. Dertil er de ikoniske tre striber på skoens sider, ikke længere i læder med takket kanter, men derimod er de en del af læderet, hvor de buler ud og bliver tydelige deraf.

I stedet for de klassiske snørebånd, så har man her valgt, at anvende ekstra tykke snørebånd, med en sort syning midt på, og samtidig er tungelogoet trykket ind i selve tungen, fremfor at være printet på. De sidste detaljer der gør sig gældende på skoen, befinder sig på skoens hælpanel og inde i skoen, hvor der på ydersiden er skrevet ”Superstar” i en uraffineret og skæv skrifttype.

Samme skrifttype bruges også på skoens sorte heel tab med grove syninger, hvor der er skrevet ”JH”, for Jonah Hill. Den sidste detalje, er en lille sjov tegning på indersiden af skoens tunge, og er med til at sætte en sløjfe på det legefulde design.

Jonah Hill x adidas Superstar White Black udkommer den 11. juli på adidas’ egen hjemmeside. Du kan holde dig opdateret om releaset eller andre releases, ved at følge med på vores altid opdateret Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi gør vores del, for at du dagligt vil blive opdateret med de nyeste rygter, nyheder og bedste tilbud.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: 08:00

Gå til Rezet Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.