Skip to main content

Release Dato: 20. august 2020
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: M992JJ
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

New Balance har altid været kendt for deres høje kvalitet, når det kommer til sneakers, men det er først inden for nyere tid, at de også er blevet et modefænomen. Derfor har brandets mange forskellige modeller også været udsat for en lang række collabs, hvor et collab med JJJJound på 990v3-modellen tilbage i 2018 slog benene væk under brandets fans. Små to år efter, kan vi så endelig se frem til et nyt samarbejde mellem de to brands, hvor vi kan se frem til to forskellige versioner af 992’eren, en grå og en grøn.

På den nye JJJJound x New Balance 992 Green design er der ikke lavet nogen ændringer, og skoen står egentlig som man kender den. Overdelen er selvfølgelig lavet i højkvalitetssuede, der dækker det meste af skoen, og som kombineres med en række mindre mesh-paneler, der er på skoens tunge og ned langs skoens side. Både skoens mesh og suede er farvet grønt, hvor der dog kan findes to forskellige nuancer af grøn på skoens suede. Det ikoniske N-logo er lavet i læder og farvet jet black, ligesom liningen,  logoet og firkanten der omkranser ’992’ på skoens tunge. JJJJound har dertil også stemplet skoens hæl, med deres eget logo skrevet på et mesh-panel.

Selvom der er brugt en simpel og relativ neutral grøn farve på skoen, formår den alligevel at udstråle kvalitet og eksklusivitet. Skoen fremstår som et perfekt eksempel på hvordan den helt rigtige farve, kan skabe en af årets hidtil flotteste sko.

JJJJound x New Balance 992 Green får endelig sit EU-release, sammen med den grå colorway, den 20. august, hos en række udvalgte forhandlere, såsom Sneakersnstuff og End. Du kan holde dig opdateret med eventuelle ændringer ved løbende at følge med på vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her holder vi dig dagligt opdateret med alle de seneste rygter, nyheder og tilbud.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Raffle

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy

Releases

Nike Air Max 1 Mocha

Jonas HansenJonas Hansen6. maj 2024