Releases

Release Dato: 28. august 2020
Pris: 1.200 DKK
Produktkode: MSVRCJSG
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

For en lille måneds tid siden, blev vi introduceret til Jaden Smiths første collab med New Balance der omhandlede den splinternye Vision Racer. Det ser nu ud til at der kommer en opdateret colorway af den nye sko, og denne gang er der måske tænkt mere på den generelle sneakerelsker.

Jaden Smith x New Balance Vision Racer White/Navy udkommer nemlig i en næsten helt hvid colorway, hvor den colorway model var en del mere spacey. Skoen er lavet i en kombination af forskellige materialer, såsom hvid mesh og hvid suede. Meshet er brugt på skoens lining, sider og tå, og sueden er brugt langs sålen, på hæl og på skoens toe guard.  Dertil er der også brugt suede som baggrund til skoens N-logo og langs skoens snørebånd.

De to materialer bliver opdelt midt på skoen af en gul stribe refleks, der skinner tydeligt igennem på den hvide sko. Skoens sider er også prydet med navy blå imiteret læder, hvor den blå farve også omkranser N-logoet, samt er brugt på skoens hællogo. Ligesom på den anden colorway, er der blevet brugt en transparent ydersål, hvorunder man kan se ordet ((VISION)). Derudover har skoen også den samme tredelte sål, der giver skoen det meget unikke udseende.

Som det blev nævnt i starten, så er denne colorway formentlig lavet med masserne i tankerne. Det ændrer dog ikke på at skoen stadigvæk er meget speciel, men alligevel klæder det skoen, at den er blevet trukket ned på jorden.

Den nye Jaden Smith x New Balance Vision Racer White/Navy releaser den 28. august hos en række forskellige forhandler, heriblandt END. Du kan holde dig holde opdateret med dette eller andre releases, ved at følge med på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alt det nyeste fra sneakerverdenen og interviews med forskellige sneakerelskere.

FORHANDLERE

NEW BALANCE
Tidspunkt: 00:00 / 10:00

Gå til New Balance

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Raffle

Gå til Endclothing


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.