Releases
J Balvin jordan 1

Release Dato: 8. december 2020
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: DC3481-900
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Til Super Bowl-finalen i 2020 blev mange overrasket, da Kansas City Chief’s running back, Damien Williams, spillede kampen i et par speciallavede Air Jordan 1’ere i den ikoniske Chicago colorway. Det var dog ikke disse sneakers der stjal showet, men derimod det par J Balvin havde på fødderne. I forbindelse med det store halftime-show sammen med Jennifer Lopez og Shakira, optrådte han nemlig i et par helt unikke Air Jordan 1’ere, der fik mange sneakerelskere til at vende hovederne en ekstra gang. Skoen stod allerede til at få sit officielle release allerede tilbage i foråret, men grundet nu kendte omstændigheder blev dette udskudt.

Samarbejdet, der går under navnet J Balvin x Nike Air Jordan 1 Multicolor, har dog endelig fået fastsat en officiel release dato, så sneakerverdenen har noget at se frem til. På alle tænkelige måder, ligner skoen ikke noget vi har set tidligere. Skoens overdel er lavet i en multicolor version, der mest af alt minder om et heat map og går fra blå farver bagerst og forrest på skoen, til grøn, gul og til sidst rød inde midt på skoen. Samme multicolor-system går også igen på skoens swoosh-logo. Derudover er skoen udstyret med en sort ankel, sorte snørebånd og en beigefarvet tunge med åbne syninger, der giver den et de-constructed udseende.

Det er dog ikke farverne, der er elementet, som fanger folks opmærksomhed, men derimod skoens de-constructed udseende, hvor alle panelernes kanter er klippet i et mønster. For eksempel, så er skoens flaps klippet i et bølget mønster og skoens toe guard er klippet i et takket mønster og ikke langs syningerne, som vi ellers er vant til. Skoens design fuldendes er J Balvins berømte ’Happy face’-logo, der kan findes på skoens venstre tungelogo og på hælen.

Den nye J Balvin x Nike Air Jordan 1 Multicolor udkommer den 8. december på Nike SNKRS og hos en enkelte udvalgte forhandlere. Med release af høje Jordan 1’ere, og især med collabs, er der ofte fart på, og skoen forventes, at blive flået af hylderne, så du skal være hurtig og heldig, hvis du vil tilføje det nye collab til din samling. Du kan øge dine chancer ved at holde dig opdateret med vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi giver dig de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.