Nike
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

Under halftime-showet havde den colombianske reggaeton-sanger J Balvin ikke kun sange, men også et par splinternye Air Jordan 1-sneakers i ærmet, da han sammen med blandt andre Jennifer Lopez og Shakira var på scenen i forbindelse med årets Super Bowl-finale.

Hvert evig eneste år forsøger de at overgå sig selv til de spektakulære halftime-shows under den traditionsrige Super Bowl-finale, der mandag nat dansk tid løb af stablen i en kamp mellem San Francisco 49’ers og Kansas City Chiefs.

Showet i år blev leveret af blandt andre Jennifer Lopez og Shakira flankeret af den colombianske reggaeton-sanger J Balvin. Bemærkelsesværdigt i denne sammenhæng var Balvins fodtøj i form af et par farverige Air Jordan 1-sneakers, som stod ekstra tydeligt frem i kraft af hans ellers kulsorte outfit.

J Balvin er desuden den første latinokunstner, der kaster sig ud i en fortolkning af den ikoniske silhuet, der altså så dagens lys for første gang under halftime-showet. Og nu er der endelig blevet frigivet en række closeup-billeder, så vi kan komme helt tæt på den farverige sneaker.

Dekonstruktion og hippie-associationer

Balvins Air Jordan 1-sneaker er udstyret med et vibrerende tie-dye-look i psykedeliske neonfarver, der er printet på dekonstrueret og lagdelt lærred, som straks leder tankerne hen på hippier og ungdomsoprør. Det lagdelte udtryk understreges yderligere i kraft af takkede og bølgede kanter, og det legesyge design fuldendes af Balvins berømte ’Happy face’-logo, der både pryder hælen og pløsen på venstre sko.

For at fastholde fokus på skoens overdel har reggaeton-sangeren valgt at holde sålen hvid og snørebåndene sorte.

Var du ikke én af dem, der holdt dig vågen for at se årets Super Bowl-finale, kan du gense det berømte halftime-show på nettet, hvor Balvin altså bærer og viser de nye Air Jordan 1-sneakers frem for første gang.

Udkommer den snart?

Udover ovenstående closeup-billeder er informationerne omkring de nye J Balvin Air Jordan 1 sneakers sparsomme. Hold øje med vores Release-kalender, så sørger vi for at holde dig opdateret om en potentiel udgivelsesdato.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.