Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Næste kapitel i Adidas Consortiums 4D-projekt udfoldes i næste uge, hvor taiwanske Invincible slipper deres bud på den futuristiske 4D-sneaker.

Med deres nye 4D-teknologi er adidas kommet i besiddelse af én af de mest innovative og efterspurgte sål-teknologier, der nogensinde har set dagens lys. Mens de arbejder på at gøre den mere tilgængelig, har adidas blandt andet udnyttet det ved at samle nogle af deres stærkeste Consortium-samarbejdspartnere – KITH, Invincible, Sneakersnstuff og Footpatrol – og ladet dem give deres bud på en 4D-sneaker som en del af det særlige 4D Consortium-projekt.

Invincible

Sneakersnstuff har allerede lanceret deres 4D Consortium-sneaker, og nu er det altså blevet Invincibles tur. Taiwanske Invincible har etableret sig som én af Østens førende sneaker-retailers og er kendt for at være en del af super eftertragtede adidas sneaker-samarbejder så som Invincible x Neighborhood x adidas NMD og A Ma Maniere x Invincible x adidas Ultra Boost og NMD.

Eksklusiv model

Nu har de så fået lov at være én af de i alt bare fem Consortium-partnere, der har fået lov at arbejde på adidas’ mest eksklusive og eftertragtede model lige nu – 4D.

Simpelt men unikt design

I deres design har Invincible ladet sig inspirere af lysets reflektioner og udstyret modellen med en grå Primeknit-overdel, der er klædt med pletter i alle regnbuens farver. Det giver et simpelt, men ikke desto mindre unikt udtryk, der står godt med den karakteristiske ”Ash”-grønne 4D-sål, som i øvrigt er skabt ved hjælp af lys og oxygen.

Udkommer snart

Invincible x adidas Consortium 4D ”Prism” udkommer første gang d. 4. August ved en pop-up i Taiwans hovedstad, Taipei. Efterfølgende udkommer skoene ved en pop up i Shanghai sidst i August.

Hold øje med vores Release Kalender for et eventuelt fremtidigt release i Europa, og husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.