Adidas / Reebok
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

De to mærker, der begge er en del af adidas Group, går for første gang sammen i et super opsigtsvækkende sneaker-samarbejde med Reeboks Instapump Fury-model og adidas’ BOOST-teknologi som omdrejningspunkt.  

Instapump Fury, der er én af Reeboks mest ikoniske skomodeller gennem tiden, har fra første færd sat teknologi og performance i højsædet. Den er således blevet udsat for flere performance-mæssige opgraderinger, men alligevel endnu ingen der kan måle sig med den nye BOOST-opdatering, der snart bliver udgivet i samarbejde med adidas – Reeboks modermærke.

Det bedste fra de to brands

Den nye Instapump Fury BOOST kombinerer det bedste fra de to brands og sammensætter Reeboks innovative Instapump-teknologi med adidas’ markedsledende BOOST-skum. Resultatet er et moderne take på Instapump Fury, der samtidig repræsenterer noget, vi aldrig før har set inden for sneakers – nemlig et samarbejde mellem to ”konkurrerede” sneakerbrands.

“Something we would have tried back in 1994”

”Instapump Fury BOOST is exactly something we would have tried back in 1994 if we had the technology,” fortæller Steven Smith, designeren bag Instapump Fury-modellen, og fortsætter: “We were always experimenting to find the best cushioning system possible. It is great to build a hybrid of the best of both brands’ technologies.”

Kun 50 par

Den nye Instapump Fury Boost udkommer indledningsvist i en prototype-colorway begrænset til 50 eksemplarer ved atmosCon den 5. oktober. Derefter udkommer den i to udgaver inspireret af den originale Instapump Fury OG og den originale Ultra Boost 1.0 OG den 25. oktober i Asien og den 22. november i resten af verden. Til sidst udkommer to monokromatiske udgaver som en del af ”Black and White” Pack den 6. december.

Mere release-info

Hold øje med vores Release Kalender, og følg os på Facebook og Instagram for nærmere release-info.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.