Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Få alle detaljerne bag én af forårets mest vellykkede adidas koncept-udgivelser, der er skabt af danske Louise Hegelund.

I april lancerede adidas den såkaldte ”In the Sky Pack” bestående af to nye udgaver af de yndede retro-modeller, Yung-1 og FYW S-97.

Ud over at have et helt unikt koncept udmærker ”In the Sky Pack” sig ved at være skabt af danskeren, Louise Hegelund, der siden sidste år har arbejdet som ’Color and Materials designer’ i adidas Originals’ footwear-afdeling i Herzogenaurach, Tyskland.

on feet adidas yung 1 In the Sky Pack
Trail-referencer

I et interview til Sneakerworld fortæller Hegelund, at den primære inspirationskilde bag de to silhuetter var gamle 90’er- og 00’er-trail-løbesko fra adidas: ”Jeg synes især, trail-sko har nogle spændende elementer, der spiller godt sammen med den ”ugly sneaker”-mode, man efterhånden har set længe”.

on feet adidas fyw In the Sky Pack

Inspirationen fra retro trail-sneakers er til at få øje på og kommer blandt andet til udtryk på den nye TR-ydersål, som YUNG-1 er blevet udstyret med og selvfølgelig det sky-print, der præger begge silhuetter.

”På mange af de gamle trail-sko er der et mønster eller en gradient, som minder lidt om tie-dye eller ligner skyer, og jeg synes derfor, at det kunne være fedt at bruge et print med skyer”, fortæller Hegelund og uddyber: ”Jeg kan især godt lide, at man på FYW S-97 har lidt sværere ved at tyde skyerne, så det bare giver en fed effekt uden at blive for meget”.

Kan købes nu

Adidas ”In the Sky Pack” er i butikkerne nu – Yung-1 kan blandt andet købes hos adidas i flere størrelser, mens FYW S-97 er at finde hos svenske Sneakersnstuff.

Tjek vores  Release Kalender for andre, nye adidas-udgivelser, og følg Sneakerworld på Facebook og Instagram for flere historier og nyheder.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 18.000 gange, og indholder lige nu over 14.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.