Releases

Release Dato: 9. november 2019
Pris: 2.799 DKK
Produktkode: EE7996

Efter at modellen har ligget på is et stykke tid, er adidas endelig klar med en ny udgave af den efterspurgte I-4D-model.

Denne gang er modellen udstyret med en ”Green Glow” overdel i primeknit, der er klædt i et futuristisk glitch-mønster perfekt passende til skoens fremtidsinspirerede udtryk. Overdelens grønne farve matcher samtidigt den ”Ash”-grønne sål, som er gået igen på de fleste af adidas’ 4D-udgivelser.

Selvom 4D-teknologien ikke er lige så ny og spændende som den har været, har I-4D, modellen, der er inspireret af adidas’ anden model, I-5923 (tidligere kendt som Iniki), været enormt eftertragtet. Derfor er vi overbeviste om, at denne nye ”Green Glow”-udgave kommer til at gå som varmt brød.

Den lander hos adidas den 9. november. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere adidas-nyheder.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.