Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Nicolai Mortensen //

Nike HyperAdapt 1.0 er klart en af de mest højteknologiske sneakers, vi endnu har set. Sneakeren, som er designet af den legendariske designer Tinker Hatfield, fik globalt release tilbage i slutningen af september, og allerede nu rygtes der opdateringer på den tekniske sneaker.

Den ”Back To The Future”-inspireret selvsnørende sneaker blev for nyligt vist i Prodism magazine, som er et Japansk streetwear- og sneakermagasin. Her blev fire nye colorways præsenteret til Nike HyperAdapt 1.0-silhuetten. De fire forskellige par, i henholdsvis ”Pixelated Camo” og ”Moire”, har alle det tilfælles, at de er kreeret i mesh. De to pixelerede modeller trækker deres design fra forskellige inspirationskilder. Dette kan tydeligt ses i farvevalgene, hvor den ene gør brug af orange, gul og rød. Sammensmeltningen af disse farver sender hurtigt associationer til lavaens varme farve. Den anden har et tropisk og palmeagtigt udtryk, som skabes af en blanding mellem grøn, orange og grå.

De resterende to modeller kommer med et ”Moire”-mønster, i henholdsvis sort/rød og sort/hvid. Et ’moire’-mønster opstår når to ens eller næsten ens mønstre overlejres, hvilket kan give en meget bølgende effekt, som klart ses på de to silhuetter. Alle fire har en hvid mellemsål, som står i kontrast til de vilde overdele.

Hvis du endnu ikke er klar over, hvad det helt unikke og specielle ved HyperAdapt 1.0 er, så er det dens E.A.R.L-teknologi. E.A.R.L står for Electro Adaptive Reactive Lacing og beskriver Nikes selvsnørende teknologi, hvor du med et enkelt klem kan snøre eller løsne dine sneakers.

Der er endnu ikke kommet en release dato på Nike HyperAdapt 1.0 Pixel & Moire Print, så hold øje med vores Release Kalender, for opdateringer.