Releases

Release Dato: 5. oktober 2019
Pris: 1.999 DKK
Produktkode: EF7223

To OG’s inden for streetwear og sneaker, Pharrell Williams og Nigo (manden bag BAPE), er gået sammen med adidas om at udgive en særlig udgave af Pharrells NMD Hu-model.

Skoen har et elegant, hvid design, der kun kontrasteres af røde snørebånd og rød Human Made-branding som en reference til Nigos nuværende brand. Desuden er ydersålen holdt i sort.

Skoen udkommer med lignende udgaver af Solar Glide Hu og Tennis Hu, som sammen med NMD Hu udgør det nye samarbejde mellem adidas, Pharrell og Nigos Human Made.

NMD Hu er ikke lige så hypet, som den har været, men vi er ikke i tvivl om, at denne nye udgave kommer til at sælge hurtigt.

Human Made x  Pharrell x adidas NMD Hu udkommer den 5. oktober hos udvalgte adidas-forhandlere. Find direkte links til dem nedenfor, og hold øje med vores Release Kalender for flere adidas-nyheder.

Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram for flere nyheder omkring releases, rygter og restocks.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.