Releases

Release Dato: 13. marts 2020
Pris: 1.049 DKK
Produktkode: Ukendt

Tinker Hatfield må siges at være en af de største, hvis ikke det største, navn inden for sneakers. Tinker er manden bag flere ikoniske designs, såsom de fleste Jordan-modeller og Air Max-modeller. Som en hyldest til en legende inden for sit fag, har Nike valgt at fusionere to af Tinkers klassiske modeller, nemlig Nike Air Max 1 og Nike Air Huarache. Det første release udkom tilbage i januar, og nu følger Nike op på succesen med en ny designkombination.

Det nye design på Huarache-modellen har fået navnet Nike Air Huarache Run DNA CH. 1. Kort sagt, så må det siges at være en kreativ sammensætning, fordi det eneste modellerne har til fælles er nemlig at de er designet af Tinker Hatfield. De forreste paneler på skoens overdel er lavet med udgangspunkt i Air Max 1’erens toe guard og tåpanel. De bagerste paneler og midtersål er derimod lavet med udgangspunkt i den klassiske Air Huaraches spænde og design. Skoens toe guard er lavet i et blå tekstil, der også ses på skoens heel strap og midterpanel. Resten af skoen er lavet i helt hvid, og det overordnet design skaber klare associationer til den oprindelige Nike Air Max 1 ”Sport Royal”, som skoen er baseret på.

Overordnet set, så må det siges at den nye farvekombination fra Air Max 1’eren bare passer helt perfekt til den Nike Air Huaraches futuristiske design. Skoen formår at efterleve årets tidligere release i University Red, samt at efterlade et flot aftryk på sneakerverdenen.

Nike Air Huarache Run DNA CH. 1 udkommer sammen med sit modstykke Nike Air Max 1 DNA CH.1, den. 13. marts hos Nike SNEAKRS og hos udvalgte forhandlere. Tjek vores Release Kalender, hvor du kan holde dig opdateret med Nike nye DNA CH.1 Pack og andre kommende releases. Følg også Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret med de nyeste rygter, tilbud og releases fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

JD SPORTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til JD Sports

SIZE?
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.