Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 1. december 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: 370403-01

Der er gået nostalgi i den ovre hos Puma, der har gang i et større projekt hvor mødet mellem deres nye model, RS-X Reinvention og legetøj er omdrejningspunktet. Den nyeste del af projektet omfatter et splinternyt samarbejde med legetøjsfirmaet, Mattel, der har fået lov at arbejde på en særlig ”Hot Wheels”-udgave af RS-X.

RS-X Reinvention blev introduceret tidligere på året som en del af Pumas Future Retro-linje, hvor gamle klassikere er inspirationskildens for moderne designs. RS-X er baseret på den gamle Running System-silhuet, der er blevet ’remixet’ og har fået et mere moderne og ekstremt design – deraf RS-X (X for extreme).

Hot Wheels-holdet har valgt en meget autentisk tilgang til RS-X og forsøgt at overføre det nostalgiske, kompromisløse designsprog fra Hot Wheels-bilerne til skoen.

Overdelen har de klædt i forskellige røde og orange nuancer for at imitere det flammende Hot Wheels-logo, som i øvrigt er klistret på hælen og ydersålen. Sålen er helt sort og fungerer godt i samspil med den varme overdel.

Detaljegraden på RS-X er skyhøj, og det har Hot Wheels udnyttet – eksempelvis med 3M-panel, branding ved hælen og overordnet et premium materiale-brug.

Puma RS-X Toys x Hot Wheels udkommer hos udvalgte forhandlere d. 1. december Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

JD SPORTS
Tidspunkt: 00:00

Gå til JD Sports


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.