Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Og lader dig fortælle din egen historie igennem de sneakers, du bærer.

Du har med garanti et par stående i garderoben – du ved, den klassiske, hvide læder-sneaker, som efterhånden er blevet godt udtrådt, fordi den kan bruges til et hvert outfit og i enhver situation. Netop den sneaker hylder adidas med deres helt nye ”Home of Classics” Pack

10 særlige udgaver

Packen, der også markerer det tyske brands’ 70-års jubilæum, består af i alt 10 udgaver af nogle af brandets mest klassiske modeller – Superstar, Stan Smith, Continental 80, A.R. Trainer, Supercourt, SC Premiere, Torsion Comp, Nizza RG Hi, Rivalry Low og den nye Supercourt RX.

Tidløs kombination

Fælles for de ti er, at de alle er holdt i den tidløse kombination af en hvid læderoverdel og en sål i knækhvid, der indbyder til at give skoene et personligt præg ved kontinuerlig brug. Samtidig er de alle udstyret med en fed detalje i form af markeringer på pløsen, der angiver præcist, hvilken størrelse de har.

Find den sko, der passer dig

Ét af de punkter hvor vi særligt synes, at kollektionen udemærker sig er er dens store udvalg – adidas har både hentet modeller med baggrund i løb, i basketball, i tennis og mere, hvilket gør, at du kan finde lige netop den hvide læder-sneaker, der passer til dit temperament.

Udkommer snart

Adidas ”Home of Classics” Pack lander på adidas’ danske hjemmeside den 1. juni. Søger du et par stilrene sneakers, du kan bruge hele sommeren igennem, er det måske der, du skal slå til.

Hold dig opdateret

Tjek vores Release Kalender for flere sneaker-nyheder, og følg Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, inspiration og meget mere.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.