Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 15. april 2019
Pris: 1.099 DKK
Produktkode: Ukendt

Tidligere på måneden blev sløret løftet for et nyt samarbejde mellem Heron Preston og Nike i form af et unikt take på den nye Air Max 720. Nu har duoen bekræftet endnu et samarbejde – den 15. april udgiver designere to nye udgaver af Huarache E.D.G.E.

Heron Preston er blevet et af de varmeste navne inden for highend streetwear, og selvom han har haft nær tilknytning til Kanye West og designet for hans Yeezy-brand, har han de sidste sæsoner været i folden hos Nike. Det kommer for alvor til udtryk nu, hvor designere er klar med en hel række designs.

Ét af dem er en eksklusiv fortolkning af Huarache E.D.G.E. der, ifølge Nike, er inspireret af fodbold. Hvordan den inspirationskilde helt præcist kommer til udtryk kan være svært at gennemskue – til gengæld er modellen klædt med én af Prestons signaturer: kyrilliske tegn der tilsammen betyder ”stil”.

Skoen udkommer henholdsvis i sort og hvid – fælles for de to er, at de har kontrasterende detaljer i rød og orange eller blå.

Heron Preston x Nike Huarache E.D.G.E udkommer hos Nike den 15. april. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

FORHANDLERE


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.