Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Efter at have arbejdet på to af de mest ikoniske modeller fra Air Jordan-linjen, ser det igen ud til, at Off-White-designeren har vendt sin opmærksomhed mod Nikes innovative løbe-modeller.

Kigger man tilbage på Virgils Ablohs hidtidige samarbejde med Nike, har Off-White-designeren skiftet mellem at genfortolke nogle af mærkets mest ikoniske modeller – ex Air Force 1, Air Jordan 4 og Air Max 97 – og eksperimentere med nogle af mærkets nyeste performance-modeller – herunder Vapor Street, Zoom Terra Kiger og Zoom Fly Mercurial Flyknit. Det viser sig nu igen, hvor han, efter at have udgivet dekonstruerede udgaver af Air Jordan 4 og 5, har arbejdet på en model fra Nikes løbe-linje i form af den helt nye Air Zoom Tempo Next%. 

Velkendte detaljer

Air Zoom Tempo Next% er det nyeste skud på stammen i Nikes Zoom X-serie, der rummer brandets førende modeller til maratonløb. Den er særligt kendetegnet ved den eksponerede Zoom Air-enhed i forfoden, der sikrer et energisk afsæt i hvert skridt og selvfølgelig et dynamisk udtryk. Den markante sål er kombineret med en mere slank og elegant overdel i Flyknit med Nikes Swoosh-logo langs den forreste del af foden. Virgil Abloh har bibeholdt både sål og overdel, men tilført modellen nye, men velkendte detaljer: eksempelvis “AIR”-tryk ved hælen, Off-White-stamp på indersiden og pigge på ydersålen. Den mest iøjnefaldende detalje er imidlertid de gentænkte Swoosh-logoer, som ligner, at de er optegnet med en sprittusch. 

Release

Der vides endnu ikke, hvornår Off-White x Nike Air Zoom Tempo Next% udkommer, men lige så snart vi har mere info, vil det være at finde i vores Release Kalender.

(Billeder: @solebyjc)


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.