Releases

Release Dato: 22. juni 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: F36048 / F36147

Adidas er gået sammen med det traditionsrige, japanske mærke, Hender Scheme en sidste gang for at udgive to eksklusive udgaver af ZX 4000 4D. De udkommer den 22. juni.

Hender Scheme har skabt en ny overdel til modellen, der kombinerer den fleksible Primeknit-konstruktion med paneler i det fineste læder og ruskind. Den kommer i både en simpel sort udgave og en multifarvet udgave, der er tro mod ZX-linjens design-DNA.

For begge modeller gælder det, at den banebrydende 4D-sål er bibeholdt i sin originale ”Ash Green”-farve, hvilket bidrager til ZX 4000 4D-modellens moderne og næsten futuristiske udtryk.

Hender Scheme og adidas har efterhånden skabt en del læder-sneakers sammen – herunder NMD – men de to nye udgaver af ZX 4000 4D er efter sigende de sidste. Den 22. juni får du således en enestående mulighed for at eje en helt særlig sneaker fra et enestående sneaker-samarbejde.

Find direkte forhandler-links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, inspiration, tilbud og mere.

FORHANDLERE

NORSE STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Norse Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.