Releases

Release Dato: 31. maj 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: 1021A180-101

Hypebeasts online retail-univers, HBX er gået sammen med Asics om at udgive en eksklusiv udgave af Gel-Kayno 5.

Udgivelsen er inspireret af perioden, hvor Gel-Kayano udkom i slut-90’erne som særligt er karakteriseret ved overgangen til en mere digitaliseret og computerdomineret verden.

Skoen bærer således både referencer til Internet Explorer 5, de første Social Media-platforme og periodens dystopiske sci-fi-film med sin hvide farve kombineret med gennemsigtige paneler, og tonet grøn, blå og rød.

Alt i alt er HBX og Asics lykkedes med at skabe en super vellykket sneaker med den helt rigtige slut-90’er fornemmelse. Den fortæller en historie samtidig med, at den hopper med på tidens trends og er attraktiv i den moderne garderobe.

HBX x Asics Gel-Kayano 5 OG ”Meadow” bliver indledningsvist udgivet med en raffle i HBX’s fysiske butik i Hong Kong den 24. maj og efterfølgende hos udvalgte forhandlere den 31. maj. Find direkte link nedenfor, og husk at tjekke vores Release Kalender for det seneste overblik over de vigtige sneaker releases.

FORHANDLERE

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.