Nike
Gore tex air force 1
Skrevet af: Anne Møller // Instagram
Reklame for: Nike

Efterår og vinter er for mange lig med praktisk tøj og varme støvler. Men takket være Nike behøver det ikke være ensbetydende med, at du skal vinke farvel til dine sneakers.

Er du typen, der nægter at gå på kompromis med udseendet på dit fodtøj, selvom sommeren officielt er forbi? Og vil du egentlig helst bare gå i sneakers året rundt? Så er der gode nyheder!

I anledningen af sæsonskiftet lancerer Nike nemlig deres populære Air Force 1 GORE-TEX i en splinterny colorway, der gør det muligt for dig at være fashionabel uden du behøver at fryse fødderne. What’s not to like?

vandtæt air force 1
Minimalistisk design

Den nye Air Force 1 GORE-TEX er holdt i et minimalistisk design, der gør det nemt at kombinere den med et hvilket som helst outfit.

Den vind- og vandafvisende overdel består af slidstærkt sort læder, der står i stilfuld kontrast til de omkringliggende syntetiske sorte paneler. Det mørke look brydes udelukkende at teksten ”GORE-TEX”, der broderet med sølvfarvet tråd på ydersiden af hælen, og som refererer til den integrerede GORE-TEX-membran, der sørger for, at du ikke får våde fødder.

 Overdelen sidder på en antracitfarvet mellemsål, og det minimalistiske design afrundes med en sort ydersål, der matcher overdelen.

air force 1 vinter
Udkommer snart

Drømmer du også om at gå efteråret og vinteren stilfuldt i møde uden at få kolde fødder, så anbefaler vi, at du tager et kig på den nye Air Force 1 GORE-TEX, som ifølge rygterne lander hos Nike inden for de kommende uger. Hold øje med vores Release Kalender, så sørger vi for at holde dig opdateret med seneste nyt.

sort air force 1 goretex

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.