Skip to main content

Release Dato: 31. oktober 2020
Pris: 749 DKK
Produktkode: H68136
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Tilbage i februar udgav Reebok en sneakerserie der hyldede tegneserien Tom & Jerry, i forbindelse med seriens 80-års jubilæum. I forbindelse med dette års Halloween forsøger Reebok sig nu med en af verdens største kultfilm, nemlig spøgelseskomedien Ghostbusters. Samarbejdet med filmfranchiset og Reebok har ledt til den nye Ghostbusters x Reebok Classic Leather.

Som det også var gældende for samarbejdet med Tom & Jerry-franchiset, så er skoen fyldt med mange sjov detaljer og referencer til filmserien, hvilket vi kommer tilbage til om lidt. Selv med de mange detaljer, så skal skoen roses for, at den formår, at fremstår relativt simpel, hvor hele skoens overdel er lavet i ’modern beige’-farvet tekstil. Den lyse overdel parres med en hvid midtersål og en mørk transparent ydersål.

Men som nævnt ovenfor, så er der rigtig mange detaljer på skoen, og det er uden tvivl disse, der stjæler showet. Den første af mange referencer kan findes på skoens heel tab, hvor der på venstre sko står ’READY TO’ og på højre står ’BELIEVE YOU’, hvilket er en direkte reference til reklamen spøgelsesfangerne får sendt på TV i filmen. Dertil er farverne på skoens overdel også en reference til de beigefarvede dragter der bliver brugt i filmene, hvortil det modificerede, røde Reebok-logo på det sorte patch også forestiller navneskiltene på dragterne. Derudover er Reeboks tungelogo også erstattet af Ghostbusters’ eget logo og på indersålen er der tegnet to Proton Packs hvor der imellem dem står ’DON’T CROSS THE STREAMS’. En sidste detalje der er værd at nævne er selve skoens kasse, der alt andet lige må siges at være lavet med udgangspunkt i en lang række klassiske scener fra de nu ikoniske film.

Den nye og meget specielle Ghostbusters x Reebok Classic Leather udkommer den 31. oktober på Reeboks egen hjemmeside og hos enkelte forhandlere. Hvis du vil have fingrene i den samlerværdige sneaker, kan du holde dig opdateret med eventuelle ændringer og andet på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig alt det seneste fra sneakerverdenen og det bedste tilbud.

FORHANDLERE

REEBOK
Tidspunkt: 10:00

Gå til Reebok


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy

Releases

Puma SpeedCat OG Black

Jonas HansenJonas Hansen17. juni 2024