Reebok
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Tidligere på året løftede Vetements sløret for en masse spændende sneaker-nyheder i forbindelse med deres SS18 kollektion – blandt andet en spektakulær Sock Runner inspireret af Balenciaga Speed Runner og bootleg-kopier af Converse’s Chuck Taylor og Vans’ Slip On med Vetements-all over print. Kollektionen er endnu ikke blevet udgivet, men det er en anden ny silhuet til gengæld– Vetements har nemlig endnu en gang samarbejdet med Reebok på en ny sneaker, ”Genetically Modified Trainer”

Reebok og Vetements har tidligere designet en speciel udgave af Insta Pump med forskellige tegninger og skriblerier på, og det er igen den karakteristiske Insta Pump-silhuet, der har været inspirationskilde for samarbejdet. ”Genetically Modified Trainer” har en asymmetrisk overdel bestående af forskellige materialer, der mildest talt har fået en hård omgang, samt en chunky sål. Designet passer dermed perfekt ind i tidens chuncky sneaker-trend, som blandt andet har affødt Kanye West og adidas’ ’Yeezy Wave Runner’ og Balenciagas ’Triple S Sneaker’.

Vetements er kendt for mange ting – blandt andet de ganske uhyrlige priser, som sidder på de fleste af deres varer. ”Genetically Modified Trainer” er ingen undtagelse, og sneakeren står i over 6.000 kr. Alligevel er sneakeren allerede udsolgt de fleste steder. Det betyder ikke, at du ikke kan nå at hoppe med på chuncky-sneaker trenden – find vores bud på de fem bedste chuncky sneakers lige nu.

Husk at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt opdaterer med nyheder, konkurrencer, restocks og meget mere.