Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 10. januar 2019
Pris: €175
Produktkode: 1191A066-200

Singapores egen Mark Ong (også kendt som SBTG) er gået sammen med sneaker-butikken, Limited Edt om at designe en helt igennem unik udgave af Asics’ klassiske GEL-Lyte III inspireret af Singapores skiftende og, til tider, barske vejr. Skoen udkommer d. 10. januar, og du kan få al info her.

Mark Ong har formået at skabe sig et unikt brand i Asien med hans militær- og punk-inspirerede sneaker-customs, og det har nu givet ham hans helt eget officielle samarbejde med Asics.

Sammen med Limited Edt har han givet GEL-Lyte III en ordentlig overhaling, der både er tro mod skoens originale DNA og Ongs egen design-udtryk.

Ong har udstyret GEL-Lyte III med militær-inspirerede farver, der kommer til udtryk gennem brun og armygrøn ruskind, camo og grøn nylon. Foruden dette har han tilført et nylon-panel, som kan trækkes over snørebåndene og dermed beskytte skoene mod regn. Dette er en detalje, som Ong fik ideen til, da han var på besøg hos Asics’ kontorer i Tokyo, hvor han fik våde tæer grundet regn og lovede sig selv at gøre sit næste samarbejde mere praktisk. Gel-Lyte III har en todelt pløs, hvilket gør den svær at gøre vandtæt, men dette løste Ong med nylon-panelet, der desuden bidrager til det militær-inspirerede udtryk.

Som en sidste detalje er skoen også klædt med ”Monsoon Patrol”-branding i guld ved hælen, som endnu en militær-reference.

Med det må man bare sige, at Mark Ong har formået at skabe en gennemført og modig udgave af Gel-Lyte III, der skiller sig ud fra mængden med sit unikke design.

SBTG x Limited Edt x Asics GEL-Lyte III ”Monsoon Patrol” udkommer hos udvalgte forhandlere d. 10. januar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

AFEW STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til AFEW Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.