Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 22. marts 2019
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: EE3711

Adidas x Game of Thrones kan meget vel gå hen og blive et af årets vildeste sneaker-samarbejder. I anledning af den hyper-populære HBO-series sidste sæson, har de sammen med adidas designet en håndfuld eksklusive udgaver af den højtyndede Ultra Boost-silhuet inspireret af Westeros, og det ser meget lovende ud.

Én af dem er denne ”Fire and Blood”-udgave, der er inspireret af og repræsenterer House Targaryen. Skoen har et super stilrent design bestående af hvide, sølv og cremehvide nuancer inspireret af Daenerys Targaryen og resten af familiens karakteristiske hvide hår.

Skoen er desuden udstyret med en række fede detaljer så som en Game of Thrones-brandet indersål, en ’tab’ på hælen hvorpå der står ”FIRE AND BLOOD” og selvfølgelig husets drage-segl ved pløsen.

Alt i alt er Game of Thrones x adidas Ultra Boost ”Fire and Blood” en super veldesignet sneaker, der både har et elegant udseende og hylder serien.

Game of Thrones x adidas Ultra Boost ”Fire and Blood” udkommer hos adidas og udvalgte forhandlere i 2019. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

REZET STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Rezet Store

CALIROOTS
Tidspunkt: 00:00

Gå til Caliroots

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

AFEW STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til AFEW Store

OVERKILL
Tidspunkt: 00:00

Gå til Overkill

BSTN STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til BSTN Store

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

ALLIKE STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Allike Store

FOOT DISTRICT
Tidspunkt: 00:00

Gå til Foot District


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.