Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 9. december 2017
Pris: 2.250 DKK
Produktkode: AA0530-001

Nike har aldrig været bange for at udgive sneakers med særprægede og opsigtsvækkende designs. Det er den nye NSW Gaiter Boot blot endnu et bevis på.

Nike NSW Gaiter Boot kan bedst beskrives som en utrolig blanding mellem en vinterstøvle og et par ninja-sko. Den har en overdel af læder og tekstil, som er klædt i en vandtæt membran, hvilket gør den oplagt som vinterfodtøj. Den er desuden klædt med funktionelle detaljer, så som en spænde-lukning bagpå og en tætsiddende pløs i mesh. Foam-sålen har et robust udseende med terræn-mønster under bunden og buede former der bidrager med en vis elegance. NSW Gaiter Boot er naturligvis udført i ’All-Black’ med enkelte grå og orange nuancer for at runde det ninja-lignende design af.

Nike NSW Gaiter Boot er en del af Nikes store vinter-line up, der i år er gået all in med opmærksomhedskrævende designs i form af blandt andre SF-AF1 High, Concepts x SB Dunk Pro High ”Ugly Sweater” og selvfølgelig dette indlægs hovedperson, NSW Gaiter Boot.

Nike NSW Gaiter Boot ”Black/Team Orange” udkommer d. 9. december hos Nike og udvalgte forhandlere. Kig forbi vores Release Kalender, og få et godt overblik over hvilke sneakers, der ellers udkommer her i december, og husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram for flere nyheder, konkurrencer, inspiration og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

THE GOOD WILL OUT
Tidspunkt: 09:00

Gå til TGWO