Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Hvad der kan gå hen og blive ét af årets største sneaker-releases, Off-White x Air Jordan 5 ”Sail” udkommer i næste uge, og de første raffles er allerede åbne.

Takket være sit succesfulde samarbejde med Nike er manden bag Off-White, Virgil Abloh, gået hen og blevet én af de største navne inden for sneakers. Hvad der startede som en enkelt kollektion bestående af 10 dekonstruerede Nike-modeller, har nu udviklet sig til en helt serie, hvor designeren løbende har mulighed for at udfolde sine kreative evner på alt fra de mest klassiske Jordan-modeller og livsstilssko til hans helt egen Nike-model. Det har efterhånden affødt en hel perlerække af eftertragtede releases, og i næste uge bliver der skrevet et nyt kapitel – der udkommer nemlig Ablohs anden fortolkning af Air Jordan 5.

Inspireret af en klassiker

Mens forgængeren var inspireret af Air Jordan 5 ”Metallic”, så er den nye Off-White x Air Jordan 5 ”Sail” inspireret af en anden klassisk Air Jordan 5-colorway, nemlig den originale ”Fire Red” fra 1990. For at hylde den har Abloh valgt et aldrende look med en afbleget, ”yellowed” sål samt plastikenheder, der får det til at se ud som om, at skoen rent faktisk kunne været lavet for 30 år siden. Derudover kommer nogle af hans signaturdetaljer til udtryk i form af et semi-gennemsigtigt materiale på overdelen, Off-White-stempel på overdelens inderside og mulighed for personalisering i form af huller, man kan skære ud. Alt i alt har Off-White x Air Jordan 5 ”Sail” et superfedt design, der møder alle kriterierne for en hypet sneaker i 2020.

Udkommer i næste uge

Skoene udkommer via Nikes SNKRS-app og udvalgte forhandlere d. 29. oktober. Flere raffles er allerede åbne for deltagelse nu, og du kan finde dem på siden her, hvor vi løbende opdaterer med nye forhandlere. Husk desuden at tjekke din SNKRS-app løbende, da Nike har varslet, at nogle kan være heldige og få ”early access”.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.