Releases

Release Dato: 23. november 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: AQ3692-001

K-pop-ikonet, G-Dragon er gået sammen med Nike om at udgive to eksklusive udgaver af Air Force 1 gennem sit tøjmærke, PEACEMINUSONE.

Den ene sko udkommer i Europa den 23. november og præsenterer en tilsyneladende simpel sort/hvid udgave af Air Force 1. Ved nærmere inspektion har skoen imidlertid en række fede og unikke detaljer. Eksempelvis er pløsen udstyret med en stor marguerit, som er PEACEMINUSONES signatursymbol. Den hvide sål er desuden tilført sorte strøg af maling, mens snørebåndene har dobbelt størrelse og er sat omvendt i.

Selvom G-Dragon ikke har nært så stort et navn i Vesten som han har i sit hjemland, Sydkorea, anses samarbejdet mellem ham og Nike som et af årets mest opsigtsvækkende, og efterspørgslen på den nye Air Force 1 kommer uden tvivl til at være i top.

Så hvis du vil gøre dig forhåbninger om at tilføje PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 Low Black White til din samling, skal du sidde klar den 23. november, hvor den udkommer i begrænset antal.

Find direkte link til forhandlere nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere Nike-nyheder.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.