Releases

Release Dato: 16. februar 2019
Pris: €160
Produktkode: G27704

Adidas Consortium, der ellers er kendt for at facilitere nogle af adidas’ mest prominente og gennemtænkte sneaker-samarbejder, har i deres nyeste projekt vendt snuden ind af og arbejdet på seks sneakers udelukkende ’in-house’.

Projektet er en markering af adidas’ Torsion-teknologis 30-års jubilæum og rummer seks Torsion-modeller. Mens resten stadig er ukendte, har adidas Consortium løftet sløret for den første udgivelse, der er en relancering af FYW S-97 OG i ”White/Red”.

Skoen udkom oprindeligt i 1997 og var den første model med adidas ”Feet-you-wear”-teknologi. Den har et klassisk og bastant udtryk, hvorfor den passer perfekt ind i tidens tendenser.

Få fingrene i en vaskeægte klassiker, når adidas Consortium FYW S-97 OG ”White/Red” udkommer hos Consortium-forhandlerne d. 16. februar. Find direkte forhandlerlink nedenfor, og find flere nyheder fra adidas i vores Release Kalender. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud og meget mere.

FORHANDLERE

SOLEBOX
Tidspunkt: 00:00

Gå til Solebox

OVERKILL
Tidspunkt: 00:00

Gå til Overkill


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.