Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

”The beginning of the end of waste” Sådan beskriver Paul Gaudio, SVP of Creative Direction & Future hos adidas, det tyske mærkes nyeste sneaker-innovation: FutureCraft.Loop.

FutureCraft.Loop, der blev præsenteret tidligere på ugen, er skabt ud fra en vision om at reducere mængden af overskydende plastikaffald. Den er således 100% genanvendelig, skabt i ét materiale, TPU og helt uden lim. Det gør, at du som forbruger kan købe et par og slide dem ned for efterfølgende af aflevere dem tilbage til adidas, som dekonstruerer skoen og skaber et helt nyt par af samme materialer – FutureCraft.Loop er ”made to be remade”.

Bæredygtigt design

Modellen er det nyeste resultat af adidas’ vision om en mere bæredygtig måde at tænkte produkt-design – fra lineær til cirkulær. Helt konkret vil de fra 2024 udelukkende bruge genbrugt plastik, og med initiativer som FutureCraft, Speedfactory og Parley-samarbejdet er de allerede godt på vej.

Futurecraft.Loop release dato

Adidas FutureCraft.Loop forventes at komme i masseproduktion fra 2021 og vil i den kommende tid blive beta-testet i samarbejde med nogle af klodens førende løbere.

Tjek billederne af den betagende model, og hold øje med Sneakerworld for updates om dette spændende, nye projekt fra adidas. Tjek desuden vores Release Kalender for flere sneaker-nyheder.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.