Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Få et sneak peek på den nye adidas I-5923 (Iniki) med Futurecraft-teknologi.

Sammen med tech-firmaet, Carbon lancerede adidas sidste år deres banebrydende nye 4D -teknologi, der bruger ilt og lys til at 3D-printe en personliggjort sål. Siden da har de haft travlt med at udforske teknologiens potentiale ved at afprøve den på forskellige sneaker-modeller.

Indtil videre har 4D-sålen blandt andet været at finde på den originale Futurecraft 4D, Y-3 4D Runner og AlphaEdge 4LTD, mens der er rygter om en række nye, kommende modeller. Som om dette ikke var nok, går der nu desuden rygter om, at adidas har tænkt sig at lancere en række hybridmodeller, hvor overdelen er lånt fra en eksisterende adidas-model, mens sålen er 4D. Én af dem er I-5923 (tidligere kendt som Iniki), som, ifølge Yeezy Mafia, udkommer til september.

Design

Der er endnu ikke officielle billeder af den rygtede model, men ifølge Yeezy Mafia’s mockup består I-5923 4D af en rød I-5923-overdel med hvide striber og ”4D-5923” printet i guldskrift på langs. Sålen er derimod identisk til den originale FutureCraft 4D-sål, som er farvet ”Ash Green” og ekviperet med en sort gummiydersål.

Release

Adidas har ikke selv meldt noget ud om hverken I-5923 4D eller den nye hybrid-serie, men rygterne peger på september. Så hold godt øje med vores Release Kalender for updates. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.