Adidas
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Én af nyere tids mest hypede adidas-sneakers ser langt om længe ud til at vende tilbage – den originale FutureCraft 4D, der introducerede verden for adidas’ og Carbons banebrydende 4D-teknologi, rygtes nemlig at udkomme med et bredere release senere på året.

Adidas FutureCraft 4D blev oprindeligt offentliggjort tilbage i 2017 som det første produkt af et nyt samarbejde mellem adidas og tech-selskabet, Carbon. Sammen havde duoen udarbejdet en ny metode til at 3D-printe en personlig sål ved hjælp af lys og oxygen i et tredimensionelt design, og med inspiration fra den populære UltraBoost-silhuet, blev FutureCraft 4D den første model til at realisere teknologien.

Ekstremt sjælden

Med sit første officielle release i januar 2018 udkom FutureCraft 4D i én “Ash Green” colorway, men kun i ekstremt begrænset antal. Derfor var det kun ganske få tusinde mennesker, der fik fat i et par, og resell-prisen skød hurtigt i vejret. Siden er 4D-modellen udkommet i en række nye colorways og udgaver, men den originale FutureCraft 4D “Ash Green” er forblevet én af de mest sjældne og eftertragtede. 

Større release

Men det bliver der altså formentlig lavet om på til foråret, hvor skoen, ifølge @threestripesleaks (Instagram), vender tilbage med et større release. Den nøjagtige dato for skoens re-release er endnu ukendt, men hold øje med vores Release Kalender, så sørger vi for at holde dig opdateret. 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.