Releases
LD Waffle Blackened Blue

Release Dato: 24. august 2021
Pris: 1.399 DKK
Produktkode: DH2684-400
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

I den seneste tid har japanske Fragment fyldt meget, hvor vi kan se frem til en lang række af forskellige releases i samarbejde med Nike. Heriblandt er for eksempel rereleaset af deres City Pack fra 2010 og et potentielt samarbejde med Travis Scott på Jordan 1’eren. Derudover forsøger Fragment sig nu også med et tredobbelt samarbejde mellem dem selv, Nike og Sacai, hvor de giver deres besyv med på Sacais ikoniske LDWaffle. Samme type samarbejde er for nyligt også blevet offentliggjort, hvor UNDERCOVER har fået lov til at prøve kræfter med selvsamme sneaker, og længere ude i fremtiden kan vi også se frem til at Clot får samme mulighed

Samarbejdet mellem trioen er på mange måder mere simpelt end alle hidtil sete colorways af den populære LDWaffle, der oprindeligt så dagens lys tilbage i 2019. På skoen er der nemlig kun brugt to forskellige farver, hvoraf den ene af farverne er hvid. Den hvide farve bruges på begge swoosh-logoer, begge af skoens tunger, det ene par snørebånd, skoens heel tab og på skoens genkendelige midtersål. Resten af skoen er farvet i en mørk blå farve, der findes på skoens suedepaneler og på skoens baggrund, der som altid er lavet i et nettekstil. Som altid har Fragment selvfølgelig valgt at trykke deres logo på skoen, hvilket kan findes på skoen side, hvor det her ikke er farvet. Yderligere kan logoet også findes på tungelogoet på den nederste pløs. En afsluttende detalje er også, at skoen er blevet udstyret med en mørkeblå ydersål, der fuldender skoens design.

Som det ser ud nu, så bliver Sacais LDWaffle samlingspunktet på mange for mange af Nikes asiatiske samarbejdspartnere og potentialet i skoen er stor, hvorfor vi selvfølgelig håber på, at forestående trio collabs ikke bliver de eneste.

Fragment x Sacai x Nike LDWaffle Blue udkommer ifølge rygterne den 24. august på Nike SNKRS og hos enkelte udvalgte forhandlere. Med så stærkt et hold og unik en sneaker, er der selvfølgelig tale om en meget eftertragtet sneaker, som vi forventer bliver svær at få fingrene i. Ved at følge med på vores Release Kalender, kan du løbende holde dig opdateret med raffles og eventuelle ændringer ved releaset. Du kan også hoppe over og følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste nyheder og rygter.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.